KLOR PER DYSHEME EMULSI - CHLOR 17KG

KLOR PER DYSHEME EMULSI - CHLOR 17KG

1846
  • 7.440 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Larës shkumues alkalin që përmban nivel të lartë hipoklori dhe tensioaktivësh Shumë efikas në heqjen e të gjitha mbetjeve organike dhe gjakut Heq me lehtësi mbetjet me ngjyrë të bimëve ose të gjakut Formulë me shkumë që ngjitet mirë edhe në muret vertikale Ideal në industritë e përpunimit të mishit, peshkut, perimeve dhe agroushqimore në përgjithësi

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer