SN S7-STEELPRO 500 ML TR (ACCIAO VIVO)

SN S7-STEELPRO 500 ML TR (ACCIAO VIVO)

1855
  • 960 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pastrues specifik per lustrim dhe pastrim profesional te siperfaqeve te inoksit. Ideale per mbrojtjen dhe lustrimin e te gjitha siperfaqeve te inoksit. Krijon nje shtrese mbrojtese dhe vonon formimin e njollave dhe shkalleve të smerçit ne siperfaqet e trajtuara.


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer