Alghicida prodotto 15kg

Alghicida prodotto 15kg

2648
  • 6.000 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Produkt per trajtimin e algave ne ujerat e pishinave e cila ben parandalimin dhe shkaterrimin e algave. Formula e tij e veçante zgjidh problemin e algave, duke siguruar kështu kushte optimale higjienike per pishinat. Garanton kanalizimin e ujit duke eleminuar ngjyren dhe turbulliren e pazakonte te shkaktuar nga infektimi dhe perhapja e algave. Perveç efektivitetit të tij ndaj algave, ka nje spekter veprimi ne specie te shumta te mikroorganizmave. Produkt i pajtueshem me klorin. Produkte pa shkume (ndiqni dozat e rekomanduara). 


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer