Atomic power 15 kg

Atomic power 15 kg

0505
  • 5.400 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pluhur larës për larjen me dorë dhe makinë për një të bardhë super. Heq njollat më të vështira, Përputhet me pëlhura shumëngjyrëshe dhe veshje të errëta. Aktive në të gjitha temperaturat dhe me çdo lloj të fortësisë së ujit. Aromë natyrore e pastër.


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer