Lares tualeti Gel 750 ml

Lares tualeti Gel 750 ml

0427
  • 384 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent për pastrimin dhe higjienën e tualet. Thjesht largon papastërtitë më të vështira. Formulimi i saj xhel lejon produkt të pastrohet në mënyrë uniforme në sipërfaqe, duke parandaluar formimin e gurit gëlqeror edhe nën nivelin e ujit.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer