Brill Forno Autocleaner 5 kg

Brill Forno Autocleaner 5 kg

1774
  • 3.480 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Për furrat e pajisura me një sistem të integruar të vetë-pastrimit. Lehtëson tharjen duke eleminuar yndyrnat dhe papastërtitë dhe parandalojnë formimin e njollave duke i dhënë sipërfaqeve shkëlqim. I përshtatshëm për ujë të çdo lloji fortësie. Përdoret duke hedhur produktin në rezervuarin e veçantë të integruar të larjes dhe ndiqni udhëzimet.We Also Recommend

×
Welcome Newcomer