Deink 750ml

Deink 750ml

1720
  • 576 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pastrues aromatizues i bazuar në tretes specifik per pastrim pa shpelarje dhe pa njolla te stilolapsit, lapustilave, boje, pulla, mbishkrime, yndyrat, ngjites etj.


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer