Emulsi - chlor 17kg

Emulsi - chlor 17kg

1846
  • 7.440 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent alkalin me shkume pastruese e bazuar ne klor aktiv. Eleminon mbetjet organike te bimeve dhe kafsheve, ideale ne sektorin e agroushqimit. Shkuma me efekt te larte e ben produktin ideal per pastrimin e mureve, pajisjeve, stola pune dhe dyshemete. Dozimi: 1-2% me pajisje duke perdorur shkume ose manualisht duke perdorur 1 kapak per pese litra uje.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer