Flocculante liquido 18kg

Flocculante liquido 18kg

2645
  • 4.800 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Acid i lëngshëm që përdoret për uijin e pishinës dhe atë industrial. Veçanërisht e përshtatshme në praninë e filtrave të rërës. Lejon sedimentimi e shpejtë te materies organike dhe grimcave te shpërndara në brendësi e ujit ne pishinë. Dozimi Manual: 1-3g për m


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer