Detergjent tualeti antikalkare 750ml

Detergjent tualeti antikalkare 750ml

0495
  • 456 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent pastrues me arome ekologjike, per pastrimin e gelqeres dhe mbetjet e sapunit. Formulimi i tij, i bazuar ne perdorimin e surfaktanteve me origjine natyrore, eshte projektuar per te siguruar performance te larte ne larjen e lavamaneve, dusheve. cezmave, paisjeve sanitare, pllaka, celik inoks, krom dhe qeramike.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer