Lares xhamash Green Power 750ml

Lares xhamash Green Power 750ml

0445
  • 360 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Lë sipërfaqet të pastra dhe me shkëlqim pa i gërvishtur ato Ideal për xhamat, pasqyrat dhe sipërfaqet e kromuara Produkt i certifikuar EU Ecolabel me ndikim të ulët në mjedis Me përbërës me origjinë natyrore


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer