Lares dyshemeje Mela & Bach 1000ml

Lares dyshemeje Mela & Bach 1000ml

4480
  • 300 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Ideal për të gjitha llojet e dyshemeve të lashme, të qëndrueshme ndaj ujit Produkt i përqendruar pak alkalin me fuqi të shkëlqyer pastrimi të yndyrës, largon të gjitha llojet e papastërtive Me shkumë të ulët, mund të përdoret me metodën e leckës ose me makineritë e pastrimit Nuk ka nevojë të shpëlahet dhe nuk lë vija Falë aromës së saj eliminon aromat e këqija dhe lë një aromë të këndshme në mjedis

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer