Igienic floor-mela-verde 5 kg

Igienic floor-mela-verde 5 kg

0408
  • 1.140 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Ideale për pastrimin e përgjithshëm dhe mirëmbajtjen e përditshme. Dozimi: 1-2 sprucime per 5 litra ujë. Nuk ka nevojë për shpëlarje

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer