Lares dyshemeje mermer 5kg

Lares dyshemeje mermer 5kg

1745
  • 3.300 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pastrues me dyll te aromatizuar vete-lustrues, me nje permbajtje te larte te dyllit natyral. Ai mundeson pastrimin dhe rivendosjen e shkelqimit ne dyshemete e lemuara me nje operacion te vetem. I lehte dhe i shpejte per t’u perdorur, nuk kerkon perdorimin e nje lustruesi.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer