Lares moketi 5kg

Lares moketi 5kg

0528
  • 2.520 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Heq në thellësi dhe në mënyrë efikase papastërtitë Ruan ngjyrat dhe strukturën e pëlhurave E lë mjedisin me një aromë të këndshme Duhet përdorur me makinë me injeksion/ nxjerrje.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer