Shkume sapuni 800ml

Shkume sapuni 800ml

2644
  • 1.200 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Lan duart duke i lënë të freskëta dhe të pastra Me pH 5.5 delikat për lëkurën Formon një shkumë të pasur e të butë Produkt i certifikuar EU Ecolabel me ndikim të ulët në mjedis Me përbërës me origjinë natyrore Përdoret vetëm me dispenser Easy soap manual

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer