Multi active 750ml

Multi active 750ml

0471
  • 540 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent alkolik disinfektues per shume perdorime. Formula e saj me parimin aktiv antibakterial garanton largimin nga siperfaqet e lemuara te baktereve gram pozitive, gram negative, kerpudhat, myket dhe aromat e keqija.
I dobishem per dezinfektimin e kuzhinave, banjove dhe te gjitha siperfaqeve ne kontakt me ushqimin.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer