Lares rrobash  Oxipur 15kg

Lares rrobash Oxipur 15kg

3869
  • 4.080 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pluhur i plote i atomizuar me fuqi pastruese optimale. Rezultate te shkelqyera ne pelhura te bardha dhe me ngjyra. Ideale per hotele, restorante, objekte akomodimi.
Pa FOSFATE.

Dozat e rekomanduara ne g per kg te rrobave: Uje i bute (0 ° -15 ° fH): 10 g (Papasterti e lehte), 13 g (Papasterti normale), 20 g (Papasterti e madhe);Uje i mesem (16 ° -25 ° fH): 13 g (papasterti e lehte), 16 g (papasterti normale), 24 g (papasterti e larte); Uje i forte    (> 25 ° fH): 16 g (papasterti e lehte), 22 g (papasterti normale), 30 g (papasterti e larte).


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer