Riduttore di ph 20kg

Riduttore di ph 20kg

2647
  • 4.440 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Korrektori i pH acidit pa klorur, per uljen e pH te ujit te pishines kur arrin vlera shume te larta per larje dhe per funksionimin e duhur te sistemit. Ndihmon per te ruajtur pH ne rangun e aktivitetit optimal te klorit dhe eshte ne gjendje te kontrolloje bllokimet.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer