Dizinfektant per te gjitha siperfaqet 750ml

Dizinfektant per te gjitha siperfaqet 750ml

0491
  • 396 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pastron dhe heq yndyrën pa shpëlarje Thahet me shpejtësi pa lënë njolla mbi sipërfaqet Me bazë kripërash amoni katërsor dhe alkooli E lë mjedisin me një aromë të këndshme

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer