Dizinfektant antibakterial per dysheme 5KG

Dizinfektant antibakterial per dysheme 5KG

2607
  • 2.400 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent pastrues i koncentruar dezinfektues i cili ushtron një veprim fungicid dhe baktericid, duke qene aktiv kunder baktereve gram-pozitive, gram-negative, kerpudhat dhe myket, te pranishem ne mjedise shtepiake dhe profesionale. Ky detergjent eshte veçanerisht i pershtatshem per dezinfektimin e siperfaqeve dhe pajisjeve ne sektoret e agroushqimit, hotelit dhe hotelierise. Eshte gjithashtu i pershtatshem per t’u përdorur ne ambiente shume te ngarkuara, siç jane banjat ne vendet publike, klinikat dhe spitalet.We Also Recommend

×
Welcome Newcomer