Sgrasatore Ultra Limone 750ml

Sgrasatore Ultra Limone 750ml

0460
  • 360 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Heq me shpejtësi papastërtitë e yndyrshme , vajin dhe mbetjet e karbonizuara Ideal për sektorin e restoranteve, industrisë, ofiçinave, zyrave, magazinave, spitaleve, sektorin e lundrimit Lë një aromë të këndshme në mjedis

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer