Lares dyshemeje antibakterial 1000ml

Lares dyshemeje antibakterial 1000ml

2003
  • 480 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Produkt i shkëlqyer alkalin me amoniak me fuqi të shkëlqyer pastrimi të yndyrës, largon të gjitha llojet e papastërtive. Ideal për larjen e dyshemeve me papastërti të mëdha si për shembull kuzhina, laboratorët e ushqimit, industritë, magazinat, etj. Eliminon erërat e këqija dhe e lë mjedisin me një aromë të këndshme Me shkumë të kontrolluar, mund të përdoret me metodën e leckës ose me makineritë e pastrimit Nuk ka nevojë të shpëlahet dhe nuk lë vija

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer