Lares dyshemeje antibakterial 5kg

Lares dyshemeje antibakterial 5kg

0459
  • 2.580 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Produkt i shkëlqyer alkalin me amoniak me fuqi të shkëlqyer pastrimi të yndyrës, largon të gjitha llojet e papastërtive. Ideal për larjen e dyshemeve me papastërti të mëdha si për shembull kuzhina, laboratorët e ushqimit, industritë, magazinat, etj. Këshillohet veçanërisht për të hequr papastërtitë ushqimore Eliminon erërat e këqija dhe e lë mjedisin me një aromë të këndshme Me shkumë të kontrolluar, mund të përdoret me metodën e leckës ose me makineritë e pastrimit Nuk ka nevojë të shpëlahet dhe nuk lë vija

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer