Smacch Tessuti x4 500ml

Smacch Tessuti x4 500ml

4885
  • 420 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent per para-trajtim me baze acidi i pershtatshem per shperberjen e ndryshkut dhe oksideve te tjera metalike.  Gjithashtu ideal kunder mbetjeve te çimentos.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer