Smacch tesuti x3 trigger 500m

Smacch tesuti x3 trigger 500m

3132
  • 720 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Shumë efikas mbi njollat, si bojë, vaj, dyll, qymyr, katran, produkte kozmetikë, lustër këpucësh, rrëshira, bojë etj Zvogëlon përqindjen e prishjes dhe ndihmon në zgjatjen e jetës së rrobave duke shmangur larjet e vazhdueshme I sigurt mbi pëlhuratWe Also Recommend

×
Welcome Newcomer