DETERGJENT LARES PER LAVASTOVILJE T1 7.5kg

DETERGJENT LARES PER LAVASTOVILJE T1 7.5kg

3200
  • 6.960 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Sistemi TRILOGY garanton rezultate te shkelqyera ne çdo gjendje te ndotur dhe ngurtesine e ujit me doza shume te uleta. Efikas ne çdo lloj papastertie, eliminon dhe gjithashtu lehteson mbetjet e ushqimit te thare. Lerini enet te jene plotesisht te pastra. PERDORIMI: Larja mekanike e eneve / gotave / eneve te gatimit me sistem automatik te dozimit / terheqjes. Per t'u perdorur ne kombinim me TRILOGY BOOST T2 dhe TRILOGY RINSE T3.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer