Lares xhamash Matrix 750 ml

Lares xhamash Matrix 750 ml

1847
  • 270 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pastrues me shumë përdorime, specifik për pastrimin e xhamit, kristaleve, pasqyrave, tavolinave, dyerve. I bën sipërfaqet me shkëlqim dhe aromatike pa lënë vija.We Also Recommend

×
Welcome Newcomer