Rreth nesh

Kompania jone “ MARI” sh.p.k  operon qe ne vitin 1999 si fryt i nje bashkepunimi Italo-Shqiptar ne sektorin e furnizimit HO.RE.CA te  produkteve profesionale per Hotele, Bare, Restorante,Catering , Fast food, Qendra bisnesi, Lavanderi, Ente publike etj.,duke qene prane  klienteve te saj me nje game  te gjere  produktesh profesionale  ku  CILESIA – CMIMI – KORREKTESIA – ZGJIDHJA  E PROBLEMEVE TUAJA - JANE OBJEKTIVI YNE .

Forca jone eshte eksperienca shumevjeçare ne kete sektor. Skuadra e motivuar e punonjesve tane me eksperience si dhe partneriteti me furnitore prestigjose me produkte te çertifikuara sipas normativave CEE  ISO  per te ndihmuar klientet tane te perballojne sfiden e ndryshimit.

Prej vitit 2013 kemi filluar prodhimin komplet te linjes se letrave per perdorim higjenik si Peshqir letre, Leter higjenike m.jumbo , Leter rulon per sensor , Leter pastrimi ,Carcaf leter ,Leter higjenike horeca ,Leter termike fiskale,Pecete leter te personalizuar etj.

Prej vitit 2014 kemi filluar bashkepunimin me kompanine prestigjoze ITALCHIMICA duke u bere lider ne tregun shqiptar te produkteve te detergjenteve profesionale per te gjithe sektoret nepermjet markes SANITEC DOMINA DERMOMED MATRIX.

Prej vitit 2017 kemi mare besimin e gjigandit te furrave RATIONAL si distributor I autorizuar per shitje ,asistence teknike,mirembajtje si dhe konsulence per Shqiperine.

Ne kryejme personalisht Importimin nga ITALI ,GREQI,GERMANI,TURQI,CHINA,CEKI,SLLOVENI etj magazinimin shitjen me siperfaqe aktiviteti 4500 m2 dhe shperndarjen nepermjet flotes  tone me 14 mjete  me personel te kualifikuar komplet ne dispozicion te klienteve tane .

Shendarje ne te gjithe shqiperine duke ju gjendur klienteve sa me prane me asistence konsulence dhe zgjidhje te problemeve ne sektorin HO.RE.CA.

ME MBESHTETJEN E PRATNEREVE TONE DHE DESHIREN E MADHE PER TE RRITUR SEKTORIN E HO.RE.CA TASHME MARI SH.P.K ESHTE LIDER PER  FURNIZIMIN E SEKTORIT  HO.RE.CA DHE ME GJERE

FIRMAT ME TE CILAT NE BASHKUNOJME 90 FIRMA TE HUAJA DISA PREJ TE CILAVE SI POSHTE :

ITALCHIMICA ,RATIONAL ,TONAGNA ,PENTOLE-AGNELLI, IMESA,GHIBLI,FUMAGALLI,VAMA  COMFORT,SALVINELLI ,SPM ,VILEDA , EUDOREX ,ATA , LEONE  ,VIALLI ,GIMETAL ,GULER ,ILSA MEPRA , MORETO ,LUCART,MATRIX-PACK ,EFFEDUE ,SKY-TSHIRT ,GRANULATI, BERICA MARPLAST ,SACTOLIFICIO ,NERONOBILE , COSMAI ,LAVEZZINI ,BYVAC  ETJ 

Me poshte po ju pershkruajme gamen e produkteve kryesore qe ne trajtojme :

 •  Prodhim & Tregetim Uniforma Profesionale per cdo sektor si dhe personalizimin e tyre me Logo sipas Kerkeses me Qendisje & Stampim 
 • Prodhim & Tregetim Tekstile Hotelerie si Mbulesa ,Suprina ,Peceta, Carcafe ,Peshqire me Stofa cilesore  te importuara direct nga ne duke siguruar vazhdueshmerine e games se produkteve
 • Dispenser Plastike & Inox per Letra per perdorim Higjenik ,Sapun te Lenshem ,Parfum etj
 • Prodhim & Tregetim te gjithe Games se Letrave per perdorim Higjenik Profesional 
 • Detergjente,Detersive, Kimikate per Trajtimin e gjithe ambienteve si Guzhine,Lavanderi,Lavastovilje, Banjo ,Pishina , Ambiente te Jashtme & te Brendeshme
 • Makineri Pastrimi  ,Pajisjet e Pastrimit ,Sisteme Dozimi 
 • Lavanderi Industriale si Lavatrice , Tharese , Paisje per Hekurosje etj
 • Artikuj Kortezie njeperdorimeshe per Hotele shampoo,sapune,kufje dushi ,pantofla,set rroje, Set Dhembesh ,Kreher ,Set qepje  etj etj
 • Paisje , Ene & Makineri Guzhine & Pajisje  te ndryshme per Hotele , Restorante , Piceri , Bar catering  etj 
 • Makineri te pijeve te ngrohta e te ftohta per mengjesin Buffe , Sorbetiere ,Orzine Cokolatiere,Shtryllese frutash , makineri te pijeve me gaz per Strukturat all inclusive ,Makineri & qese paketimi etj
 • Konsulence & Pajisje  per mengjesin Buffe ne Hotele
 • Produkte Ushqimore njeperdorimeshe per mengjesin buffe , Catering dhe Bare si gjalp,recel,mjalt, cokokrem , Kafe , Qumesht , Cokollate ,Ozo , sorbeto ,crema caffe Ginseng ,Guarana etj
 • Asistence Teknike Cilesore per tu pergjigjur nevojave te klienteve ne kohe te shpejte  nepermjet Teknikeve te specializuar , pervojes , dhe pjeseve te kembimit

 Na provoni dhe do shihni diferencen

Me ne me profesionale !

20 VJET MARI SH.P.K

×
Welcome Newcomer